Kan riktig pute hindre nakkesmerter?

Du kommer til å tilbringe omtrent en tredjedel av livet ditt i sengen. Det betyr at typen seng og ikke minst typen pute du bruker kommer til å ha veldig stor innvirkning på hvordan du føler deg når du våkner.

Valget av pute er viktig fordi det er en essensiell bidragsyter til å forhindre nakkesmerter. Mange plages av nakkesmerter primært på grunn av en dårlig pute.

Ifølge spesialister på nakkesmerter, så vel som det velkjente nettstedet Web MD kan “puter ikke bare påvirke kvaliteten på søvnen vår, men også hvor sunt vi hviler og lader opp”, sier søvnekspert Michael Breus, PhD, klinisk psykolog og forfatter av Beauty Sleep: “Se yngre ut, gå ned i vekt, og føl deg fantastisk gjennom bedre søvn.”

“Men feil pute kan forverre hodepiner, nakkesmerter, nummenhet i skulder og arm, ubehag, nysing og hvesing, sier ortopedisk kirurg Andrew Hecht, MD.”

Mens ingenting kan garantere å eliminere nakkesmerter fullstendig, kan det å sove med riktig støtte og i riktig posisjon gå langt i å hjelpe deg til å føle deg bedre og våkne med mer energi.

Dette betyr at å få riktig pute, som en skreddersydd latekspute, kan bidra til å forhindre dine nakkesmerter. Det er mange forskjellige meninger om hva som hjelper og ikke for å få deg en bedre natts søvn. Det er forskjellige meninger om hva som er og ikke er den beste puten for å hindre nakkesmerter, men realiteten er at en pute som er skreddersydd for å passe deg og kroppen din, samt å gi deg den typen støtte du trenger for å kunne våkne uthvilt, vil i mange tilfeller være den beste puten for å forhindre nakkesmerter.

Økologiske lateksputer fra Sleep Made to Measure har den støtten du trenger for å hindre nakkesmerter. Når var den siste gangen du hadde en god natts søvn og våknet uthvilt og smertefri? Vi kan hjelpe.

WordPress Image Lightbox